Az egyik meglepetés csapat idén az Eurocup-ba kétségtelenül a a montenegrói bajnok aki az izraeli Rishon helyett ugrott be a sorozatba és eddig derekasa helyt áll.

A két csapat már megmérkőzött egyszer a csoportban egymással amiből a hazai pályán játszó németek jöttek ki győztesen. Pedig a félidőben még 14 ponttal vezetett a Mornar. Ám ennek ellenére az Ulm-nak ez az eddigi egyetlen győzelme a csoportban és ha nem kezdi el gyűjteni a pontokat akkor hamarosan búcsút is inthet a sorozatnak.

A motiváció tehát mind a két fél részéről adott. A vendégeknek muszáj nyerni különben nagyon lemaradnak a csoportban és már matematikailag se lesz esélyük, míg a hazaiaknak itt az esély a visszavágásra. A montenegrói alakulat eddig mind a három hazai találkozóját megnyerte többek között a Malaga, a Brescia és a Buducnost-ot is sikerült túl dobniuk. Ami azért nem kis fegyver tény. Ha most is sikerül folytatni ezt a “hagyományt” akkor megnyílhat a kapu a csoportból való továbbjutásra.

De, hogy ne legyen ilyen egyszerű a vírus a hazaiakat se kímélte és több kulcs játékosukra nem számíthat Pavicevic edző. Nagy terhelésen vannak túl, három napon belül játszottak a Buducnost-tal ahol hosszabbításban dőlt el. Valamint az Aba ligában a Mega Soccerbet-et múlták felül.

A németeknél szinte mindenki bevethető. Gyors pörgős futós játékot játszanak és tele vannak fiatal játékosokkal. Kérdés, hogy ezt a tempót bírni fogja vajon a Mornar vagy a fáradtság kifog most rajtuk.

Összességében bár nem a legerősebb csapattal de még mindig erősebb kerettel rendelkezik a Mornar valamint hazai pályán már többször bizonyították, hogy náluk erősebb csapatokat is megtudnak lepni. Szoros mérkőzésen de szerintem most visszatudnak vágni a németeknek.