Végre elkezdhetünk tippelni illetve látok olyan jeleket amik arra sarkalnak, hogy némi apróval szerencsét próbáljak. A mérkőzés a Cantu – Varese mérkőzés ahol a csapatok most a visszavágót rendezik a Cantu otthonában. Az első találkozójuk alkalmával a Varese szerezte meg a győzelmet 84-77-re.

A csoportból már egyik klubnak sincs esélye továbbjutni így ez inkább egy barátságos mérkőzés lesz mint sem komoly. Ez indokolja azt, hogy nagy téttel megtenni nincs értelme. Az viszont, hogy az eddig nyeretlen Cantu-t esélyesebbnek tartják a bukik mint a Varese csapatát már több mint érdekes.

Luis Scola a hátán cipeli a vendég csapatot és az első meccsen is 26 pontig jutott. Nem hiszem, hogy a Cantu rendelkezik olyan képességű védővel aki megtudná fogni Scola-t. Bár az edző lenyilatkozta, hogy minden erejükkel azon lesznek, hogy kivegyék a játékból. Kicsit szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban, de majd meglátjuk. Szerintem ha jó napot fog ki Scola akkor megint könnyen 20 pont felett termelhet, ha ehhez csatlakoznak még a csapattársak akkor nem hiszem, hogy nagy baj lehet.

A hazai csarnokba a férőhely 20%-át engedik be azaz körülbelül 1600 ember ami azért nem lesz egy katlan. Ja és még nem is mondtam a sima vendég győzelem 2.00 – 2.20 közötti oddson mozog, irodától függően. Szummaszummarum a Varese jobb csapat mint a jelenlegi Cantu és bár kicsit tartok, hogy a tétnélküliség nem jelent elég motivációt, de megfelelően magas odds arra sarkal, hogy tegyünk egy próbát.

Tippem: Varese győzelem.

Írjátok le a fórumba, hogy mi a véleményetek illetve milyen oddson sikerült elcsípni ha tettétek. Figyelem csak apróval és szólóban ajánlom. Sok sikert mindenkinek!

Képforrás: Varesenews.it