Ma két mérkőzést szemeltem ki a Liga Endesa-ból. A Badalona látogat a Betis otthonába valamint a Burgos fogadja a Grand Canariát.

A Juventut Badalonának hátrányból sikerült felállnia a Malaga ellen a szezon nyitón. Az ellen a Malaga ellen aki papíron azért nagyobb erőt képvisel és a mérkőzés esélyesének számított. Ezzel ellentétben a hazaiak nagyon szépen járatták a labdát és a második félidőben a védekezést is rendbe rakták. Ante Tomic és Brodziansky is nagyon szépen illeszkedett a csapatba 17 és 14 pontot tettek a közösbe. A Real Betisnek ez lesz az első tét mérkőzése és az első főpróba. A vendégek jó formában vannak és jelenleg csak a bajnokságra koncentrálnak. Nem kéne, hogy gondot okozzon neki a Betis.

Tipp: Juventut Badalona nyer 1,57 (Bet365)

A másik tipp pedig a szoros mérkőzésen vereséget szenvedő de nagyon jó játszó Burgos fogadja a Kanári sziget kosarasait. A Vendégek hosszabbításban verték a Bilbaot, de azt a mérkőzést majdnem sikerült elszórakozniuk mert kis odafigyeléssel lazán hozhatták volna. Ezzel ellentétben a negyedik negyedben 10 pontos előnyt szórakoztak el és ez majdnem a győzelmükbe került. A csapatból 6-an is 10 pont fölé jutottak tehát látszik, hogy a veszély nagyon sok irányból érkezhet és szinte mindenki képes jó százalékkal a 3 pontos mögül tüzelni. A sima győzelmet azért rizikósnak tartom mert ez a Burgos képes meglepetésekre és jó játékra, de némi ponttal megtámogatva a Canaria jó választás lehet.

Tipp: Grand Canaria +8,5 1,55 (Bet365)

Sok sikert mindenkinek.