A napokban két újabb játékossal erősített a belgrádi alakulat és hirtelen igényt tartott a rájátszás érő nyolc kiadó helyének egyikére.

Érkezett a csapathoz a veterán amerikai irányító Taylor Rochestie. Aki már lehúzott egy szezont a szerbeknél és nem lesz ismeretlen a környezet számára. Nagyon ponterős és magas kosárlabda intelligenciájú játékos. Ezzel tovább mélyült a keret hiszen Hall, Walden, Loyd és Rochestie is képes hozni az elvárt színvonalat irányító poszton.

A másik nagy erősítés négyes, ötös poszton is bevethető előző szezonban a Lokomotiv Kuban legjobb játékosaként szereplő Johnny O’Bryant. Az amerikai magas ember remekül használható a palánk alatt támadásban és védekezésben is. Kiváló védő és remek lepattanozó. Ognjen Dobric, Duop Reath és Ognjen Kuzmic mellé becsatlakozva mindig lesz a pályán minimum egy olyan magas ember aki még az euróliga szinten is nagyon jó játékosnak számít.

Az eddig is erős és atletikus kerettel rendelkező Zvezda ezzel a két amerikai játékossal még tovább mélyítette a keretet ezzel is növelve a pihenési időt és a variálási lehetőséget. Hazai pályán eddig is nagyon erősnek számítottak, de így végre az eddig mumusnak számító idegenbeli mérkőzéseken is sok esetben esélyesként léphetnek parkettre.

Az idei szezonban mint mindig most is csak a legjobb nyolc csapat jut be a rájátszásba de ahogy elnézem a csapatokat jelenleg úgy 12 csapatnak van rá komoly esélye. Izgalomban nem lesz hiány és ez nagyon jót tesz a korsárlabda szerelmeseinek.