A napokban felpörögtek az események az izraeli csapatnál. Sokáig a bajnokságra koncentráltak ezért az átigazolási piacon nem történt túl sok minden részükről.

De sikerült megállapodni a csapat kezdő irányítójával aki J’covan Brown-nal aki a csapat legtöbb pontját szerezte átlagban 15,4 pontot és mellé 5,9 gólpasszot is kiosztott. A váltótársa a Tofas-sal tavaly remek szezont a háta mögött tudó Tarik Phillip. Szóval az 1-es poszt nagyon nagyon rendben van. Bárki is legyen a pályán éppen.

Szintén sokáig váratott, de végre megállapodtak Tashawn Thomas-sal. Hihetetlen nagy energiát visz a csapatba. Palánk alatt mint a védő mint a támadó lepattanókért vért izzad. Mellette termel 12.9 pontot. Nagyon jó lesz szintén a Jeruzsálembe látni és a szurkolók is imádják őt.

Érkezett a litván csoda gyerek Deividas Sirvydis aki nagyon nagy ígéret. De még sokat kell fejlődni-e és erre a Jeruzsálem nagyon jó terep.

Suleiman Braimoh is maradt a csapatban aki szintén fizikálisan az európai elithez tartozik Thomas mellet ő is jó leppattanozó. Mellette pedig 12,3 pontot átlagol a bajnokságban.

Valamint haza igazolt a Jeruzsálem neveltje Adam Ariel, aki volt izraeli utánpótlás és felnőtt válogatott is. Legutóbb a Rishon-t erősítette akivel ezüst éremig jutottak és átlagban 9 pontot tett a közösbe.

Még nincs kész a Jeruzsálem, de amit eddig láttam belőle az a Bajnokok ligája egyik esélyesévé tette őket. A C csoport méltó lesz a halál csoport híréhez és aki ott az élen végez az nagyon messze juthat a sorozatban. Nem lennék meglepődve ha a Jeruzsálem lenne az.